Požadujete profi bezpečnostní služby?

GDPR - Zásady ochrany soukromí - ochrana osobních údajů

Podmínky zpracování a ochrany osobních údajů

I.

Základní ustanovení

  1. Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: „GDPR”) je společnost SISTEL INTERNATIONAL s.r.o., se sídlem Podlipného 997/8, 180 00 Praha 8, IČO 15886832 (dále jen: „správce“).
  2. Kontaktní údaje správce jsou

adresa: Podlipného 997/8, 180 00 Praha 8
email: gdpr@sistel.cz
telefon: +420 284 841 004

  1. Osobními údaji se rozumí veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě; identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze přímo či nepřímo identifikovat, zejména odkazem na určitý identifikátor, například jméno, identifikační číslo, lokační údaje, síťový identifikátor nebo na jeden či více zvláštních prvků fyzické, fyziologické, genetické, psychické, ekonomické, kulturní nebo společenské identity této fyzické osoby.
  2. Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů.

II.

Zdroje a kategorie zpracovávaných osobních údajů

  1. Správce zpracovává osobní údaje, které jste mu poskytl/a nebo osobní údaje, které správce získal na základě plnění Vaší objednávky.
  2. Správce zpracovává Vaše identifikační a kontaktní údaje a údaje nezbytné pro plnění smlouvy.

III.

Zákonný důvod a účel zpracování osobních údajů

  1. Zákonným důvodem zpracování osobních údajů je
  1. Účelem zpracování osobních údajů je
  1. Ze strany správce nedochází k automatickému individuálnímu rozhodování ve smyslu čl. 22 GDPR.
  2.  Zpracování za účelem statistik návštěvnosti webových stránek.

IV.

Doba uchovávání údajů

  1. Správce uchovává osobní údaje
  1. Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů správce osobní údaje zlikviduje, pokud není jiný právní důvod, pro který je oprávněn nebo povinen osobní údaje zpracovávat.

V.

Příjemci osobních údajů (subdodavatelé správce)

  1. Příjemci osobních údajů jsou osoby
  1. Správce nemá v úmyslu předávat osobní údaje do třetí země (do země mimo EU) nebo mezinárodní organizaci.

VI.

Vaše práva

  1. Za podmínek stanovených v GDPR máte
  1. Dále máte právo kontaktovat Manažera bezpečnosti osobních údajů přes datovou schránku Společnosti (ID datové schránky: yxx79xf) nebo emailem gdpr@sistel.cz. Případně podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaší právo na ochranu osobních údajů.

VII.

Podmínky zabezpečení osobních údajů

  1. Správce prohlašuje, že přijal vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.
  2. Správce přijal technická opatření k zabezpečení datových úložišť a úložišť osobních údajů v listinné podobě.
  3. Správce prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.

VIII.

Závěrečná ustanovení

  1. Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
  2. Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách.

Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 25.11.2018.

Služby bezpečnostní agentury Sistel International Praha například využívají

Servis bezpečnostní služby

Zefektivňujeme servis naší bezpečnostní služby a proto jsme otevření novým zákazníkům a závazkům. Poznejte profesionalitu bezpečnostní agentury kterou nabízí právě Sistel Praha.

přečíst celé

Inteligentní domácnosti

Získejte kontrolu nad domácností, ušetřete až 50 000 myšlenek ročně, zažijte pohodlí v domácnosti s autopilotem. Pořiďte si Inteligentní domácnost od Sistelu. Zajišťujeme návrhy, montáže i servis.

přečíst celé

Napojení na PCO

Provozujeme nejmodernější Pult centralizované ochrany a nabízíme novým zákazníkům napojení na PCO za zvýhodněné ceny.

přečíst celé